Membership Moms Connect

Super tof dat je interesse hebt om lid te worden van Moms Connect!

Wat zijn de voordelen van een membership van Moms Connect:

 1. Er wordt je een netwerk aangereikt waar je echt een klik mee zult voelen wanneer jij ook persoonlijk contact, verbinding en duurzame relaties belangrijke ‘basis’ pijlers in het ondernemerschap vindt. Ondernemen vanuit gevoel.

 2. Je hoeft zelf niet langer moeite te doen om in contact te komen met gelijkgestemde ondernemers die hetzelfde in hun business staan als jij om elkaar te inspireren en van elkaar te leren. Dit wordt voor je georganiseerd.

 3. De netwerk koffieochtenden zullen laagdrempelig zijn en zonder verplichtingen. Iedereen moet zich prettig en veilig voelen, ook als je alleen komt.

 4. Je zult altijd weer nieuwe inspiratie opdoen, mooie contacten leggen en een boost aan energie krijgen van deze ochtenden wat verdere ontwikkeling mogelijk maakt, voor jezelf en je business.

 5. De netwerk koffieochtenden zullen altijd op sfeervolle locaties plaatsvinden.

 6. Na afloop van de koffieochtenden ontvangen alle deelnemers een deelnemerslijst per mail zodat je in alle rust nog contact kan leggen.

One woman can make a difference, but together we can ROCK THE WORLD!

Informatie membership Moms Connect:

 1. Je kunt vrijblijvend eenmalig naar een netwerk koffieochtend komen om te voelen, te proeven en te ervaren of het voor jou ook waardevol kan zijn. Naar aanleiding daarvan beslis je of je lid wordt van Moms Connect.

 2. Het membership kost €70 per jaar excl. btw. Dat is €84,70 incl. btw.

 3. Er zullen 6 netwerk koffieochtenden per jaar plaatsvinden en een uitgebreid netwerkevent per jaar.

 4. De netwerkevents die bestaan uit een halve/hele dag inclusief workshop etc. zitten niet bij het membership inbegrepen. Wel zullen leden van Moms Connect altijd voorrang hebben op deze inschrijvingen.

 5. Consumpties tijdens de netwerk koffieochtenden zijn voor eigen rekening.

 6. Je gaat een membership aan voor een jaar, dus 365 dagen vanaf de dag dat je instroomt. Er vindt geen restitutie plaats wanneer je beslist niet meer te komen. Instromen is daarmee tijdens het hele jaar mogelijk.

 7. Je membership is pas bevestigd na betaling. Betaling geschiedt vooraf via IDEAL en je ontvangt meteen na betaling een bevestiging via de mail wat tevens gebruikt kan worden als factuur.  

 8. Je ontvangt een maand voor het einde van het membership een aanbod tot verlenging.

 9. Voor meer info stuur een mail naar info@momsconnect.nl


Ervaar ook de kracht van verbinding en connectie!

Door een membership aan te gaan geef je Moms Connect als onderdeel van FBW Service & Support toestemming jouw gegevens te verwerken. Meer informatie hierover kun je vinden in mijn privacy verklaring.

Voor vragen kunt je contact opnemen via info@momsconnect.nl

IMG_2753.JPG