Ervaar de kracht van verbinding met Moms Connect!

Nieuws:

Wat was het netwerkevent op 18 januari mooi en waardevol! Dat smaakt zeker naar meer!

Vanaf 2019 gaat Moms Connect werken met een jaarlijks membership, klik hier voor meer info.

Agenda:

22/03/2019 netwerk koffieochtend 9.15-11.15 te Valkenburg/Houtem. Zie het FB event voor meer info en inschrijvingen.

18/01/2019 netwerkevent

26/10/2018 netwerk koffieochtend

24/08/2018 netwerk koffieochtend

Netwerken voor ondernemende moeders

Op 24 Augustus 2018 heb ik mijn eerste netwerk koffieochtend voor ondernemende moeders uit de omgeving georganiseerd. Dat werd zo enorm enthousiast ontvangen en er blijkt absoluut behoefte te zijn aan informeel netwerken op een prettige en persoonlijke manier dat ik heb besloten hier meer mee te doen. Ik krijg hier enorm veel energie van! Iedere twee maanden zal ik ondernemende moeders bij elkaar brengen om elkaar te kunnen inspireren en samen te kunnen groeien! Ben jij er de volgende keer ook bij? Ervaar de kracht van verbinding en connectie!

De combinatie van het ondernemerschap en moeder zijn kan voor vele extra uitdagingen zorgen. Wij hebben vaak meerdere ogen, voelsprieten en organisatie skills nodig om de combi goed te kunnen managen. Het is fijn om dit ook te kunnen delen met gelijkgestemde. Samen je struggles delen en tips en tricks uitwisselen over deze speciale combi om zo samen te kunnen werken aan onze verdere ontwikkeling en groei van jezelf en je business!

Naast verbinding staat de focus bij deze bijeenkomsten op ‘geen verplichtingen’. Het verplichte pitchen wat bij de vele traditionele netwerkbijeenkomsten gewoon is, wil ik dan ook juist bewust niet doen. Iedereen moet zich veilig voelen.

Ik geef hiermee andere ondernemende moeders een kans om hun contacten uit te breiden, op een prettige informele manier. Zie hier meer info over het membership van Moms Connect. Netwerken is zo belangrijk om jezelf en je business te laten groeien, maar het moet ook leuk en inspiratievol zijn, geen verplichting waar je eigenlijk tegenop ziet. 

Om nieuws rond data koffieochtenden etc. niet te missen raad ik je aan om ook de Facebook pagina van Moms Connect te volgen. Voor specifieke vragen kun je me mailen via info@momsconnect.nl.