FBW Service & Support 

Jouw Virtual Assistant voor online ondersteuning!

Ik bied als Virtual Assistant andere ondernemers flexibele ondersteuning online van thuis uit, daar waar de behoefte ligt zodat jij als ondernemer je kunt richten op de kernzaken van je business en het uitvoeren van je passie.

Weet je bv. niet hoe je jouw zichtbaarheid op Social Media moet aanpakken of kost het je te veel tijd om hier genoeg aandacht aan te besteden? Loop je er tegenaan dat je jouw blog eigenlijk wel zou willen delen met je klanten en volgers, maar heb je geen idee hoe nu je email-marketing op moet zetten en in kunt zetten? Of zou je graag een groter publiek willen bereiken met FB adverteren, maar weet je niet hoe dit aan te pakken? Of zoek je juist iemand die jouw kan helpen met allround backoffice werkzaamheden rond bv. je online programma’s? Ik help jou hier heel graag mee! Daar krijg ik juist energie van en dat is mijn passie!

Door met mij te gaan samenwerken, kun jij als ondernemer je weer richten op de groei van je eigen business, meer declarabele uren draaien en je focussen op de kernzaken van je onderneming zonder je druk hoeven te maken over de vele bijkomende zaken van het ondernemerschap. 

Het mooiste vind ik een samenwerking voor langere tijd waarbij ik vertrouwen kan opbouwen en kan bijdragen aan de continuïteit en groei van jouw business. Na 7 jaar zelfstandig van thuis uit te hebben gewerkt voor een Zwitsers Asset Management bedrijf weet ik als geen ander hoe belangrijk vertrouwen op afstand is.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen, klik hier om te zien welke diensten ik allemaal aanbied.

Naast mijn eigen ontwikkelingen voor mijn VA business waar ik altijd mee bezig ben, vind ik het ook enorm leuk en inspirerend om andere ondernemende moeders samen te brengen en te verbinden. Daaruit is ‘Moms Connect’ ontstaan en organiseer ik regelmatig (netwerk) koffie ochtenden speciaal voor ondernemende mama’s. Ervaar de kracht van verbinding en sluit ook eens aan bij een gezellige informele koffie ochtend met andere ondernemende moeders.

FBW Service & Support - Froukje Berfelo.jpg